Rólunk

 
Székhely:
Bp. XV. ker. Batthyány utca 41.
 
E-mail:
info@stabilsport.hu
 
Telefonszám:
+36 70 420 3252  

Rólunk

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk, elmondjuk honnan indultunk és hol tartunk ma a túrázás világában, ezen belül is a hozzánk legközelebb álló teljesítmény túrák szervezésében. Különböző egyesületekben tagjaink aktívan sportolnak gyermekkoruk óta, 2015-ben gondolkodtunk el azon, hogy saját egyesületet alapítsunk, 2016-év elején ez meg is valósult.

Én és alapító tagjaink, aktív sportolók.Egyesületi tagjaink az alábbi sportokat űzik rendszeresen.Karate, birkózás, testépítés, siklóernyőzés, motorozás, kajakozás, hegymászás, futás és teljesítmény túrázás.Ami a különböző sportokban még jobban összeköt bennünk, az az, hogy mindenki aktív teljesítmény túrázó.

Teljesítmény túra múltunk ott kezdődött, hogy baráti társaságunknak elkezdtünk szervezni többnapos nagy zsákos teljesítmény túrákat. Pár főstől a 20-30 főig. Szervezéseink, főleg Erdélyre koncentrálódtak. De Felvidék, s az Alpokba is rendeztünk már túrákat és jövőre már Kárpátalja is célba van véve.

Itthon 2011-ben kezdtünk teljesítmény túrázni. Ismerjük a Budai hegységet, a Pilist, a Börzsönyt és a Mátrát is egész jól a rengeteg túra miatt. Az elmúlt években rengeteg szervezett túrán voltunk. Egyesület fő célja a teljesítmény túrázás, mint szabadidő sport aktív támogatása. A természet megismertetése felhívni az olyan emberek figyelmét is ennek szépségeire, akiknek eddig ez eszébe sem jutott.

Szeretettel várunk rendezvényeinkre, minden érdeklődőt.

Üdvözlettel:

Horváth Levente