Kupák

 
Székhely:
Bp. XV. ker. Batthyány utca 41.
 
E-mail:
info@stabilsport.hu
 
Telefonszám:
+36 70 420 3252  

Kupáink

7 nap 7 éjszaka Kupa 2020

7 nap - 7 Éjszaka Kupa

Minden túrázónk, aki 7 egymást követő esti túránkon részt vesz és ezt a túráinkon kapható igazoló lapon pecsétekkel igazolja, év közbeni kupadíjazásban részesül.

A túrákon csak a kistávok kerülnek megrendezésre az alábbi időpontban.

Igazoló lap leadása kupasorozat utolsó túráján 2020.06.14-én Farkas-erdő kívül-belül lehetséges, a díjazás átvétele a nyári szünet megkezdése előtti utolsó túrán 2020.07.12-én, Nagykovácsi Túranapon lesz.

Abban az esetben, ha nem sikerülne mind a 7 napon részt venni, túráinkon bármelyik táv duplázásával pótolhatják a kimaradt igazolást. Duplázás miértjét jelezzék a szervezőknek és az igazoló lapon az adott túrát ez esetben dupla pecséttel látjuk el. Igazoló lap ára e kupa sorozatra 2000 Ft, a sorozat megkezdésekor.


A kupasorozat megkezdése előtti túráinkon is megvásárolható az igazolólap, ebben az esetben a kedvezményes ár, 1800 Ft.

A Stabil Kupákkal kapcsolatban tájékoztatást ad:
Horváth Levente Telefon: 06 70 420 32 52

A túráinkra való előnevezés, a honlapunkon lehetséges.


www.stabil-sport.hu
További információk a weboldalon és a Facebook oldalon keresztül.
www.facebook.com/stabil.sport

Budapest Kupa 2020

Péntek 13 Kupa 2020

Péntek 13 Kupa

Péntek esti túráinkat teljesítők külön kupadíjazásban részesülnek, amennyiben mind a 13 péntek esti túránkon részt vesznek és ezt a túráinkon kapható teljesítést igazoló pecsétgyűjtő lapon igazolják. Abban az esetben, ha nem sikerülne mind a 13 pénteki napon részt venni túráinkon, bármelyik táv duplázásával pótolhatják a kimaradt igazolást. Duplázás miértjét jelezzék a szervezőknek és a Stabil Kupa füzet pecsételése mellett a Péntek 13 Kupa igazolólapján a bónusz túra pecséthelyen történő pecsételéssel érvényesíthetik az elmaradást.

Igazoló lap leadása kupasorozat utolsó túráján 2020.10.16-án a Csúcshegy Körül nevű túrán lehetséges, a díjazás átadása az év utolsó túráján 2020.11.22-én, Csúcshegyi Túranapon lesz. Igazoló lap ára e kupa sorozatra 2000 Ft, a sorozat megkezdésekor.


A kupasorozat megkezdése előtti túráinkon is megvásárolható az igazolólap, ebben az esetben a kedvezményes ár, 1800 Ft.

A Stabil Kupákkal kapcsolatban tájékoztatást ad:
Horváth Levente Telefon: 06 70 420 32 52
A túráinkra való előnevezés, a honlapunkon lehetséges.
www.stabil-sport.hu

További információk a weboldalon és a Facebook oldalon keresztül.
www.facebook.com/stabil.sport

Stabil Kupa 2020

STABIL KUPÁK és ÉREM DÍJAZÁS KIÍRÁSA

2020-as évben a Stabil Sport Egyesület kedves túrázói, 3 különböző kupadíjazásban részesülhetnek teljesítményeik alapján. Stabil Kupa / év végi összesítés alapján kis, közepes és nagy kupa, illetve érem díjazást a következő év első túráján vehetik át a sikeres teljesítők. / Péntek 13 Kupa / Stabil Sport Egyesületnél 13 pénteki napon történt túrázást követően, az év végi utolsó túránkon vehető át a díjazás. Ez a kupasorozat, nem összevonható a Stabil Kupa sorozat kis kupájával. Csakis a közepes és a nagy kupával. / 7 nap – 7 éjszaka Kupa / Évközi kupát 7 egymást követő nap túra távjai teljesítése után nyári szünetünk kezdete előtti túránkon vehetik át túrázóink. Ez a kupasorozat, nem összevonható a másik két kupasorozatunkkal. / Az egyesületünk célja, hogy szervezett túráinkkal megismertessük túratársainkat, új s ritkábban járt túra útvonalakkal. 49 túrát szervezünk az

STABIL KUPÁK és ÉREM DÍJAZÁS KIÍRÁSA

2020-as évben a Stabil Sport Egyesület kedves túrázói, 3 különböző kupadíjazásban részesülhetnek teljesítményeik alapján.

Stabil Kupa

/ év végi összesítés alapján kis, közepes és nagy kupa, illetve érem díjazást a következő év első túráján vehetik át a sikeres teljesítők. /

Péntek 13 Kupa

/ Stabil Sport Egyesületnél 13 pénteki napon történt túrázást követően, az év végi utolsó túránkon vehető át a díjazás. Ez a kupasorozat, nem összevonható a Stabil Kupa sorozat kis kupájával. Csakis a közepes és a nagy kupával. /

7 nap – 7 éjszaka Kupa

/ Évközi kupát 7 egymást követő nap túra távjai teljesítése után nyári szünetünk kezdete előtti túránkon vehetik át túrázóink. Ez a kupasorozat, nem összevonható a másik két kupasorozatunkkal. / Az egyesületünk célja, hogy szervezett túráinkkal megismertessük túratársainkat, új s ritkábban járt túra útvonalakkal. 49 túrát szervezünk az idén Budapesten és a Budai-hegységben, illetve az Ország közepén. 27 túránk része a Budapest Kupának is! Túráink érdekessége, hogy nem csak nappal, hanem este is kipróbálhatják magukat a túratársaink. 22 nappali és 27 esti teljesítéssel. A Kupákban és Érem díjazásban való részvétel nyílt, bárki rész vehet rajta. Teljesítések igazolásai kupafüzetekbe történő bepecsételéssel történik, amit a túra rajt és céljában a teljesítést követően kérhető.

Stabil Kupa Díjazás:

Minimum 15 túra teljesítése esetén névre szóló kis kupát és emléklapot kapnak a teljesítők, bármely táv megtétele elfogadott. Minimum 25 túra teljesítése esetén névre szóló közepes kupát és emléklapot kapnak a teljesítők, bármely táv megtétele elfogadott. Minimum 35 túra teljesítése esetén névre szóló nagy kupát és emléklapot kapnak a teljesítők, bármely táv megtétele elfogadott. 12 év alatti túratársainknak minimum 10 túra teljesítése esetén névre szóló kis kupát és emléklapot kapnak a teljesítők, bármely táv megtétele elfogadott. Érem Díjazás: Érem díjazásunk 3 fokozatba sorolható. A díjazás az alábbi megtett km-ek után jár. Arany Érem 500 km 12 év alatti túratársainknak: Arany Érem 300 km Ezüst Érem 450 km Ezüst Érem 250 km Bronz Érem 400 km Bronz Érem 200 km Az igazoló füzetet bármely túránk rajtjában illetve céljában vásárolhatják meg, melynek ára 2000 Ft. A kupafüzetek az év utolsó szervezett túráinkon adhatók le, a díjazások pedig a következő év első általunk szervezett túrákon vehetők át.

Péntek 13 Kupa Díjazás:

Péntek esti túráinkat teljesítők külön kupadíjazásban részesülnek, amennyiben mind a 13 péntek esti túránkon részt vesznek és ezt a túráinkon kapható teljesítést igazoló pecsétgyűjtő lapon igazolják. Abban az esetben, ha nem sikerülne mind a 13 pénteki napon részt venni túráinkon, bármelyik táv duplázásával pótolhatják a kimaradt igazolást. Duplázás miértjét jelezzék a szervezőknek és a Stabil Kupa füzet pecsételése mellett a Péntek 13 Kupa igazolólapján a bónusz túra pecséthelyen történő pecsételéssel érvényesíthetik az elmaradást. Igazoló lap leadása kupasorozat utolsó túráján 2020.10.16-án a Csúcshegy Körül nevű túrán lehetséges, a díjazás átadása az év utolsó túráján 2020.11.22-én, Csúcshegyi Túranapon lesz. Igazoló lap ára e kupa sorozatra 2000 Ft, a sorozat megkezdésekor. A kupasorozat megkezdése előtti túráinkon is megvásárolható az igazolólap, ebben az esetben a kedvezményes ár, 1800 Ft.

7 nap - 7 Éjszaka Kupa Díjazás:

Minden túrázónk, aki 7 egymást követő esti túránkon részt vesz és ezt a túráinkon kapható igazoló lapon pecsétekkel igazolja, év közbeni kupadíjazásban részesül. A túrákon csak a kistávok kerülnek megrendezésre az alábbi időpontokban. 2020.06.08 Hűvösvölgyi lépések 6 km


2020.06.09 Páskomligeti túranap 6 km
2020.06.10 Szigetről szigetre 10 km
2020.06.11 Csúcshegyi Túranap 4 km
2020.06.12 Hajógyári Séta 6 km
2020.06.13 Fenyőgyöngyi Túranap 6 km
2020.06.14 Farkas-erdő kívül-belül 9 km

Abban az esetben, ha nem sikerülne mind a 7 napon részt venni, túráinkon bármelyik táv duplázásával pótolhatják a kimaradt igazolást. Duplázás miértjét jelezzék a szervezőknek és az igazoló lapon az adott túrát ez esetben dupla pecséttel látjuk el. Igazoló lap ára e kupa sorozatra 2000 Ft, a sorozat megkezdésekor. A kupasorozat megkezdése előtti túráinkon is megvásárolható az igazolólap, ebben az esetben a kedvezményes ár, 1800 Ft.

A Stabil Kupákkal kapcsolatban tájékoztatást ad: Horváth Levente Telefon: 06 70 420 32 52

A túráinkra való előnevezés, a honlapunkon lehetséges.

www.stabil-sport.hu 

További információk a weboldalon és a Facebook oldalon. www.facebook.com/stabil.sport