Egyéni túra

  • Home
  • /
  • Egyéni túra
 
Székhely:
Bp. XV. ker. Batthyány utca 41.
 
E-mail:
info@stabilsport.hu
 
Telefonszám:
+36 70 420 3252  

Egyéni túrák teljesítése

Teljesítsd túráinkat akkor, amikor Neked megfelelő!

A helyszíni nevezési díj kifizetése, és ez által a túra leigazolása, a díjazás átadása a későbbiekben, előre egyeztetett túránkon történik!

Előnevezésre az egyéni túráinkhoz NINCS szükség!

A mobilbarát térképeket a  tinyurl.com/stabilse   oldalon, a GPX mappában találod. A letöltött .gpx fájlokat a HuMap vagy a Természetjáró alkalmazással tudod megnyitni! (További segítséget a https://stabilsport.hu/technikai-informacio/ oldalon találsz!)

A túraútvonalat egyrészt mobillal rögzíteni kell (ehhez javasoljuk a SportsTracker vagy a Természetjáró alkalmazásokat például), másrészt az ellenőrző pontok helyén (vagy annak környékén) kérjük, készítsetek magatokról 1-1 képet! A teljesített túra ,,csiganyálát” (az útvonalrögzítés képét) és a selfiket küldd el nekünk a stabil.elonevezes@gmail.com címre! Az üzenet tárgya az adott túra neve és távja legyen! (Pl. Hűvösvölgyi Lépések 20)

Amennyiben regisztrált felhasználó vagy, és szeretnéd, hogy a megtett kilométerek éves összesítődbe is bekerüljenek, bejelentkezés után a felhasználói felületen küld be a túra teljesítését igazoló fényképeket.

  1. Bejelentkezés
  2. Egyéni túrák menüpont kiválasztása
  3. Túra kiválasztása
  4. Igazoló képek feltöltése, küldése ellenőrzésere

Eredményes és jó túrázást kívánunk!